Cabinet cu predare AEL

Colegiului Tehnologic ”Viaceslav Harnaj” este dotat, pe lângă cele două cabinete de informatică, dotate cu 30 de calculatoare, și cu un cabinet cu predare în AeL. Bazată pe principii educaţionale moderne, AeL este o platformă modernă de instruire şi gestiune a conţinutului educaţional, dedicată tuturor instituţiilor de învăţământ

AeL este un sistem prin excelenţă flexibil, putând fi folosit în diferite limbi, regiuni, pe niveluri de studiu şi tipuri de instituţii de învăţământ.

Platforma oferă funcţionalităţi complete pentru toţi participanţii la procesul educaţional:

 ⇒ elevi;

 ⇒ profesori;

 ⇒ directorii instituţiilor de învăţământ;

 ⇒ personalul administrativ;

 ⇒ părinţi.

 

Funcţionalităţi:

Platforma eLearning AeL oferă suport pentru predare şi învăţare, testare şi evaluare, administrare a conţinutului digital, gestionare şi monitorizare a întregului proces educaţional.

AeL este optimizat pentru:

         ⇒ învăţare sincronă– profesorul controlează în întregime procesul educaţional, creând, adaptând şi monitorizând mediul de instruire

        ⇒ învăţare asincronă– studiul are loc în ritmul personal al elevilor şi implică proiecte de colaborare;

        ⇒ testare şi evaluare– pentru a veni în întâmpinarea nevoilor instituţiilor de învăţământ de măsurare a impactului şi eficacităţii procesului didactic.

        ⇒ trecerea de la învăţarea bazată pe memorarea mecanică a informaţiei (learning by memorizing), la învăţarea bazată pe experiment, pe descoperire, (learning by doing)